× Spørgsmål?
Kontakt os her

Vi tror på, at ordentlighed er nøglen
til værdi og bæredygtig vækst

Læs mere om SKY-LIGHT

Vi er SKY-LIGHT 

Vi udvikler og optimerer emballager og folier i APET, RPET og PET/PE med markedets højeste andel af genanvendelse. Det har vi gjort i mere end 50 år til nogle af Europas mest krævende virksomheder inden for medicinal og fødevarer. Vi tror på, at ordentlighed er nøglen til at udvikle og sikre værdiskabelse, varige relationer, værdifulde produkter, bæredygtig vækst og den bedste arbejdsplads.

Folie i APET, RPET og PET/PE

Vores folier skal sikre både dine produkter og miljøet optimalt. Derfor producerer vi dem med markedets højeste andel af genanvendte materialer og sikrer samtidig, at de er godkendt til kontakt med fødevarer. Sådan skaber vi værdi – for dig og for miljøet.​

 

Emballage

Dine emballager skal fremstilles under størst mulige hensyn til miljøet og i en høj, ensartet kvalitet, der både sikrer og præsenterer dine produkter optimalt.

Vores mere end 50 år lange erfaring som emballageproducent giver dig tryghed for, at det sker. Uanset om du vælger fra vores standardsortiment, eller du har behov for at udvikle specielle emballageløsninger sammen med os.

“Vi tror på, at ordentlighed giver tryghed, værdi og vækst for både os og vores kunder. Vi går forrest i udviklingen af bæredygtige folie- og emballageløsninger til de industrier, der stiller de højest tænkelige krav til hygiejne og ensartet kvalitet.”

– Søren Larsen, administrerende direktør hos SKY-LIGHT

Vi sætter en ære i genanvendelse

Vi er stolte af at være den første virksomhed i verden, der genanvendte PET fra egen produktion. Sammen med vores kunder fortsætter vi med at tage ansvar for den verden, vi lever i og skal give videre. 

Vi arbejder konstant for at minimere vores ressourceforbrug og miljøbelastning ved at optimere genanvendelse og egen energiudvinding. Vi er blandt de bedste i branchen til at genanvende plast i nye produkter uden at gå på kompromis med kundernes krav til ensartet kvalitet og hygiejne.

Udvikling og produktion

Vi har altid kunden i centrum, når vi udvikler og producerer folier og emballager. Det er dine produkter, der skal beskyttes og fremhæves, og det er din produktion, der skal køre upåklageligt med vores folier og emballager. Det er den værdi og tryghed, vi leverer. I den kvalitet, vi har lovet. Til den tid, vi har lovet.

Vi udvikler nye produkter i samspil med kunderne, fordi vi tror på, at det styrker både deres og vores forretning og skaber værdi for begge parter. Det er udvikling med mening. Og altid med ordentlighed.

ISO 9001:2015 certificeret BRC IoP Issue 6 Certificeret Læs vores privatlivspolitik Se vores smileyrapport